Παύλος Ασλανίδης για το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού: «Στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες»
«Αντί να ασχολούμαστε με τη δίκη, ασχολούμαστε με το κόμμα Καρυστιανού».
«Αντί να ασχολούμαστε με τη δίκη, ασχολούμαστε με το κόμμα Καρυστιανού».
Ο Παύλος Ασλανίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, άσκησε νέα κριτική στη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το πολιτικό εγχείρημα της Μαρίας Καρυστιανού. Μιλώντας στον FM100, αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις για την υπόθεση των Τεμπών και εξέφρασε την ανησυχία του ότι η δημόσια συζήτηση απομακρύνεται από τη δικαστική διερεύνηση της τραγωδίας.
Σύμφωνα με όσα μετέφεραν δημοσιεύματα για την παρέμβασή του, ο κ. Ασλανίδης είπε για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού: «Από την ώρα που είπαν ότι θα κάνει κόμμα, στο Μαξίμου άνοιξαν σαμπάνιες». Με τη φράση αυτή, έθεσε στο επίκεντρο τον τρόπο με τον οποίο, κατά την εκτίμησή του, αντιμετωπίζεται δημόσια η υπόθεση.
Κόμμα Καρυστιανού και μετατόπιση της συζήτησης
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών σημείωσε επίσης πως η προσοχή στρέφεται μακριά από τη δίκη και προς τις πολιτικές εξελίξεις γύρω από τη Μαρία Καρυστιανού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αντί να ασχολούμαστε με τη δίκη, ασχολούμαστε με το κόμμα Καρυστιανού».
Η τοποθέτησή του καταγράφεται σε μια περίοδο έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης για το νέο πολιτικό εγχείρημα της κ. Καρυστιανού. Η συζήτηση έχει ενταθεί σχετικά με τη δημιουργία κόμματος, με τον ίδιο να επιμένει ότι το βασικό ζητούμενο παραμένει η δικαστική διαδικασία για την τραγωδία των Τεμπών.
Η στάση του Παύλου Ασλανίδη
Ο Παύλος Ασλανίδης υπογράμμισε ότι η υπόθεση, κατά την άποψή του, πρέπει να παραμείνει στο πεδίο της δικαιοσύνης και της αναζήτησης ευθυνών. Η παρέμβασή του στον FM100 εντάσσεται στη δημόσια συζήτηση που συνεχίζεται γύρω από τις πολιτικές προεκτάσεις της υπόθεσης και τον τρόπο με τον οποίο αυτές επηρεάζουν το ενδιαφέρον για τη δίκη.
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παλεύει για την ζωή της – Μια προσευχή για την Γωγώ Μαστροκώστα
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr