Πειθαρχικά ελεγκτέοι οι διευθυντές στον Αθήνα 9,84
Πειθαρχικά ελεγκτέους έκρινε το Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, τους διευθυντές του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9,84.
Πειθαρχικά ελεγκτέους έκρινε το Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, τους διευθυντές του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9,84.
Πειθαρχικά ελεγκτέους έκρινε το Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, τους διευθυντές του δημοτικού ραδιοσταθμού Αθήνα 9,84. Αναλυτικότερα και έπειτα από έγκληση του δημοσιογράφου Άγγελου Μόσχοβα, η ΕΣΗΕΑ έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέους τους διευθυντές:
- Παναγιώτη Καμπύλη: Κρίθηκε κατά πλειοψηφία (3-2), πειθαρχικά ελεγκτέος. Η μειοψηφία τον έκρινε πειθαρχικά μη ελεγκτέο, λόγω αμφιβολιών.
- Θεοδώρα Σαρρή: Kρίθηκε κατά πλειοψηφία (3-2), πειθαρχικά ελεγκτέα. Η μειοψηφία την έκρινε πειθαρχικά μη ελεγκτέα.
- Ελευθερία Κουμάντου: Κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά μη ελεγκτέα.
Ποινή:
- Με ψήφους 4 έναντι 1, επιβλήθηκε στον εγκαλούμενο συν. Παναγιώτη Καμπύλη, η επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.
- Με ψήφους 3 έναντι 2, επιβλήθηκε στην εγκαλούμενη συν. Θεοδώρα Σαρρή, η επίπληξη με ανάρτηση της απόφασης στους χώρους εργασίας. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.
ολες οι ειδησεις
- Η Μυρτώ, οι πανελίστες και η χυδαιότητα του συνταξιούχου – Δείτε το βίντεο
- Παραίτηση-βόμβα στον ΣΚΑΪ: Εκτός ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια
- Παναθηναϊκός: Χειρουργείται το πρωί ο Κώστας Σλούκας – «Στόχος» το Final Four
- Η Φαίη Σκορδά για τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε τόσος ντόρος χθες αλλά και πέρυσι μαζί ήμασταν, απλώς δεν μας έδωσε κανείς σημασία»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr