ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Δημοσίευση: ’
Περίεργη παραίτηση Κουκοδήμου
Σαν κεραυνός έπεσε στον πολιτικό κόσμο η είδηση της παραίτησης του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Κουκοδήμου.
Σαν κεραυνός έπεσε στον πολιτικό κόσμο η είδηση της παραίτησης του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Κουκοδήμου.
Σαν κεραυνός έπεσε στον πολιτικό κόσμο η είδηση της παραίτησης του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Κουκοδήμου.
Με επιστολή του ο κ. Κουκοδήμος επικαλείται προσωπικούς λόγους ενώ το περιβάλλον του κάνει λόγο για οικονομικές δυσκολίες που έχουν προκύψει από προβλήματα στις επιχειρήσεις του.
Ερωτήματα ωστόσο προκαλούνται από τον χρόνο και το αιφνίδιο της παραίτησης καθώς ο κ. Κουκοδήμος ανέλαβε τα καθήκοντά του μόλις πριν από δυόμιση μήνες και εύλογα κάποιος αναρωτιέται τότε δεν γνώριζε τα προβλήματα… εκτός αν τα προβλήματα είναι τέτοιας φύσης που ενδέχεται να προκαλέσουν πολιτικό κόστος τόσο στον ίδιο όσο και στην κυβέρνηση.
Από την άλλη πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια από τον υφυπουργό στο κομμάτι των αρμοδιοτήτων που είχε αναλάβει… δυσαρέσκεια που εντάθηκε μετά την τοποθέτηση στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου του Δ. Τσιρώνη πρώην προέδρου Προανακριτικής του ΠΑΣΟΚ για το Βατοπέδι.
Κύκλοι του πρώην υφυπουργού πάντως επισήμαναν πως δεν τίθεται θέμα αρμοδιοτήτων και τόνιζαν χαρακτηριστικά πως το απόγευμα ο κ. Κουκοδήμος θα παραστεί σε σύσκεψη για το κοινωνικό σχολείο.
Τ.Α.
Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost.
Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ολες οι ειδησεις
- ΗΠΑ: Πρόστιμο 25 δισ. δολαρίων στη Meta για παραπλάνηση χρηστών με την Cambridge Analytica
- Ιλαρά: Αύξηση κατά 40% στα κρούσματα παιδιών κάτω των πέντε ετών
- Χάρι Στάιλς: Έντονη αντιπαράθεση με άνδρα που τον ακολουθούσε στη Νέα Υόρκη για αυτόγραφο – Δείτε βίντεο
- Κιμ Καρντάσιαν: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση σε North West για το Halloween 2026 με μπλε μαλλιά και punk αισθητική
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr