Δημοσίευση: ’

Πέταξαν αυγά σε εκπρόσωπο του ΔΝΤ

Επίθεση με αυγά εξαπέλυσαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου Ουλουντάγκ της Τουρκίας στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Μαρκ Λιούις.

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Επίθεση με αυγά εξαπέλυσαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου Ουλουντάγκ της Τουρκίας στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Μαρκ Λιούις.

Επίθεση με αυγά εξαπέλυσαν οι φοιτητές του πανεπιστημίου Ουλουντάγκ της Τουρκίας στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, Μαρκ Λιούις. Στο πανεπιστήμιο πραγματοποιούνταν ένα οικονομικό συμπόσιο και όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ξεκίνησε να μιλάει, μια ομάδα επτά φοιτητών του πέταξε αυγά και άνοιξε ένα πανό που έγραφε «έξω το ΔΝΤ».

Οι άνδρες της ασφάλειας έβγαλαν τους φοιτητές από την αίθουσα χωρίς ωστόσο να αναφερθεί κάποια σύλληψη.

Ο Μαρκ Λιούις αναφερόμενος στο γεγονός, σχολίασε πως «όλοι έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία αλλά τα αυγά λερώνουν τα ρούχα».

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.