Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών
Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» από τον Μάρτιο του 2024, όταν είχε υποστεί έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή
Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» από τον Μάρτιο του 2024, όταν είχε υποστεί έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος νοσηλευόταν για περισσότερο από δύο χρόνια στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά το σοβαρό καρδιολογικό επεισόδιο που είχε υποστεί τον Μάρτιο του 2024.
Ο γνωστός τραγουδιστής είχε υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και καρδιακή ανακοπή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να ακολουθήσει μακρά περίοδος νοσηλείας.
Η μάχη που έδινε μετά την ανακοπή
Από τον Μάρτιο του 2024, όταν αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Δημήτρης Κόκοτας παρέμενε νοσηλευόμενος στο «Γεώργιος Γεννηματάς». Η κατάσταση της υγείας του βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.
Ο Δημήτρης Κόκοτας ήταν γιος του Σταμάτη Κόκοτα, ενός από τα σημαντικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού. Ακολούθησε και ο ίδιος τον δρόμο της μουσικής, ξεκινώντας τη δισκογραφική του πορεία τη δεκαετία του 1990.
Η πορεία του στο ελληνικό τραγούδι
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μεταξύ αυτών ήταν η Μαρινέλλα, η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου, ο Αντύπας, ο Βασίλης Καρράς, η Κωνσταντίνα και η Λίτσα Γιαγκούση, ενώ είχε συνεργαστεί και με τον πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα.
Η παρουσία του στη δισκογραφία συνεχίστηκε για χρόνια, με τον Δημήτρη Κόκοτα να κυκλοφορεί το 2007 τον δέκατο δίσκο της καριέρας του.
Το 2013 συμμετείχε μαζί με τους Χάρη Βαρθακούρη, Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στέλιο Διονυσίου στην περιοδεία «A Tribute to the Legends», μέσα από την οποία οι καλλιτέχνες παρουσίαζαν μεγάλες επιτυχίες των πατεράδων τους.
Η περιοδεία πέρασε από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ολλανδία, η Βρετανία, η Σουηδία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, η Αργεντινή, ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Αυστραλία και το Ισραήλ.
ολες οι ειδησεις
- Formula 1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη – Δεύτερη σερί νίκη και ο Αντονέλι μια ανάσα από τον παγκόσμιο τίτλο
- Ο εργοδότης μου με αδικεί επειδή είμαι γυναίκα. Τι μπορώ να κάνω;
- Αγορά εργασίας: Τα νησιά δίνουν έως 91% υψηλότερες αμοιβές
- Μπιφτέκια, μπριζόλες και πανσέτες σαν στα κάρβουνα: Το κόλπο με το γκριλ του φούρνου για ζουμερό κρέας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr