27 Δεκεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 09:22'

Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Αντώνης Κοκορίκος

Θλίψη στη δημοσιογραφία

Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς
Δημοσίευση: 09:22’
Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς

Θλίψη στη δημοσιογραφία

Θλίψη έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του θανάτου του Αντώνη Κοκορίκου, δημοσιογράφου, συγγραφέα και συνδικαλιστή, στα 66 χρόνια του.

Απόφοιτος των  ΤΕΙ, μέλος της ΕΣΗΕΑ, τα πρώτα του δημοσιογραφικά βήματα, μαθητής ακόμα, τα έκανε στην “Ευβοϊκή Γνώμη”, εφημερίδα της Χαλκίδας, απ’ όπου και η καταγωγή του.

Συνέχισε, με εθελοντική προσφορά, στο 15ήμερο περιοδικό της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ “Αγωνιστής”, ενώ εργάσθηκε στην ΕΡΤ, την εφημερίδα “Γνώμη”, τους ραδιοσταθμoύς Φλας 9,61, Σκάι, ALPHA, με τον Νίκο Κακαουνάκη στις εφημερίδες “Καλάμι” και “Καρφί”, στους τηλεοπτικούς  σταθμούς  STAR , ΑΛΤΕΡ, Βεργίνα TV, κ.α.

Την είδηση έκανε γνωστή η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.

«Μια δύσκολη είδηση μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα. «Έφυγε» πριν από λίγο ο Αντώνης Κοκορίκος. Ταξιδεύει στο αιώνιο φως. Καλό Παράδεισο Αδελφέ. Και καλή Αντάμωση….

Η μεγάλη συνεισφορά του Αντώνη στην πρώτη γραμμή για τις δημοκρατικές διεκδικήσεις της ελληνικής κοινωνίας αλλά και οι συνδικαλιστικές διεκδικήσεις με την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων σφραγίζουν μια ολόκληρη εποχή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.


TOP NEWS

uncached