19 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση: 06:10'
Τελευταία ενημέρωση: 22:16'

Πετράκος: Συμφωνία στις 30 Ιουνίου μέσα σε κλίμα τρόμου

Κλίμα τρόμου μέχρι το τέλος του μήνα οπότε και θα υπάρξει συμφωνία, βλέπει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος. 

Δημοσίευση: 06:10’
Τελευταία ενημέρωση: 22:16’
αρθρο-newpost

Κλίμα τρόμου μέχρι το τέλος του μήνα οπότε και θα υπάρξει συμφωνία, βλέπει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος. 

Κλίμα τρόμου μέχρι το τέλος του μήνα οπότε και θα υπάρξει συμφωνία, βλέπει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος. 

«Τη Δευτέρα θα πάμε με τις θέσεις μας, οι οποίες είναι θέσεις άκρως συμβιβαστικές. Μα πάρα πολύ συμβιβαστικές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκβιάζεται, γιατί δεν εκβιάζεται ο ελληνικός λαός. Και δεν εκβιάζεται, όχι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μάγκας, ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται. Ο ελληνικός λαός ψήφισε να αλλάξουν οι πολιτικές των 5 χρόνων. Είμαστε λοιπόν δεσμευμένοι με την ψήφο του ελληνικού λαού», σχολίασε ο Θανάσης Πετράκος στο Mega. 

 


TOP NEWS

uncached