Πέτρος Φιλιππίδης: Διεγράφη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών
Πέτρος Φιλιππίδης – Παύλος Χαϊκάλης: Τι αποφάσεις πήρε το ΣΕΗ;
Πέτρος Φιλιππίδης – Παύλος Χαϊκάλης: Τι αποφάσεις πήρε το ΣΕΗ;
Την Δευτέρα 14 Ιουνίου, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα, συνεδρίασε προκειμένου να αποφανθεί για τις ποινές που θα επιβάλει στους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ο Άρης Καβατζίκης, ο Πέτρος Φιλιππίδης διαγράφηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.
«Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποφασίστηκε από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ η διαγραφή του από το Σωματείο. Για τον Παύλο Χαϊκάλη, αποφασίστηκε να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να καταφέρουν να καταλήξουν σε μία απόφαση», είπε ο Άρης Καβατζίκης.
ολες οι ειδησεις
- Eurovision 2026 Τελικός – Reaction: Αποτίμηση του τελικού και βασικά συμπεράσματα
- One Channel: Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με πάνω από 400.000 τηλεθεατές
- Survivor 2026: Οριστικό τέλος από τον ΣΚΑΪ μετά τον τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου – Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι παίκτες
- Νίκος Ζιάγκος: Σύγχρονη Μπουμπουλίνα η Καρυστιανού (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr