Πιερία: Καθημερινό φαινόμενο οι καταστροφές στα δίκτυα ίδρευσης
Οι σχεδόν καθημερινές καταστροφές σε κεντρικά δίκτυα ύδρευσης του Πλαταμώνα, έχουν εξελιχτεί σε «πονοκέφαλο» το τελευταίο διάστημα για τη δημοτική αρχή Δίου – Ολύμπου, του νομού Πιερίας.
Οι σχεδόν καθημερινές καταστροφές σε κεντρικά δίκτυα ύδρευσης του Πλαταμώνα, έχουν εξελιχτεί σε «πονοκέφαλο» το τελευταίο διάστημα για τη δημοτική αρχή Δίου – Ολύμπου, του νομού Πιερίας.
Οι σχεδόν καθημερινές καταστροφές σε κεντρικά δίκτυα ύδρευσης του Πλαταμώνα, έχουν εξελιχτεί σε «πονοκέφαλο» το τελευταίο διάστημα για τη δημοτική αρχή Δίου – Ολύμπου, του νομού Πιερίας. Σύμφωνα με τον δήμο, οι καταστροφές, εκτός του ότι έχουν ένα σημαντικό κόστος επανόρθωσης, προκαλούν προβλήματα υδροδότησης στους κατοίκους και τους παραθεριστές, ενώ έχουν αντίκτυπο στον τουρισμό της περιοχής, καθώς πλήττονται και επιχειρήσεις.
Πηγή: econews.gr
ολες οι ειδησεις
- Στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος διαγράφει τον Πολάκη, αλλά εκείνος δηλώνει «παρών» στα όργανα
- Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά»
- «Αγριεύει» ο καιρός: Καταιγίδες έως τέλος Μαΐου – Η πρόβλεψη του Θ. Κολυδά
- H Κάτια ήταν ένα πολύ τυχερό κορίτσι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr