Πήγε στον Ψυχάρη να ζητήσει βοήθεια
Στο σπίτι του εκδότη, Σταύρου Ψυχάρη, την περασμένη Παρασκευή συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η συζήτηση μεταξύ των δύο περιεστράφη κυρίως γύρω από την πορεία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.
Στο σπίτι του εκδότη, Σταύρου Ψυχάρη, την περασμένη Παρασκευή συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η συζήτηση μεταξύ των δύο περιεστράφη κυρίως γύρω από την πορεία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις.
Στο σπίτι του εκδότη, Σταύρου Ψυχάρη, την περασμένη Παρασκευή συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η συζήτηση μεταξύ των δύο περιεστράφη κυρίως γύρω από την πορεία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις. Ο Σταύρος Ψυχάρης, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, εξέφρασε την ανησυχία του για το νέο κόμμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι δύσκολο να μπεί στη βουλή. Η κυρία Μπακογιάννη αντέτεινε τα δικά της επιχείρηματα, επισημαίνοντας ότι η Δημοκρατική Συμμαχία «οριακά, αλλά θα μπεί στη βουλή».
Στο τραπέζι τέθηκε και το ενδεχόμενο συμμετοχής της κυριάς Μπακογιάννη στο νέο κυβερνητικό σχήμα.
ολες οι ειδησεις
- Πετρέλαιο και φυσικό αέριο στα ύψη: Το Brent πλησιάζει τα 114 δολάρια – Στα 91 ευρώ η μεγαβατώρα
- Θεσσαλονίκη: Νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
- Εγνατία Οδός: Μετέφερε τρεις Αφγανούς στο πορτ μπαγκάζ – Ανήλικος ανάμεσα στους μετανάστες
- Οι «Προορισμοί» φέρνουν την τέχνη στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr