Πλαστή ταυτότητα … με 150 ευρώ!
Στα 150 ευρώ, περίπου, είναι η “ταρίφα” για μια πλαστή ταυτότητα σύμφωνα με Λιβανέζος, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ Αερολιμένα Χανίων.
Στα 150 ευρώ, περίπου, είναι η “ταρίφα” για μια πλαστή ταυτότητα σύμφωνα με Λιβανέζος, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ Αερολιμένα Χανίων.
Στα 150 ευρώ, περίπου, είναι η “ταρίφα” για μια πλαστή ταυτότητα σύμφωνα με Λιβανέζος, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ Αερολιμένα Χανίων. Ο 25χρονος άνδρας επιχείρησε να περάσει από το διαβατηριακό έλεγχο πτήσης από τα Χανιά προς τις Βρυξέλες, επιδεικνύοντας πλαστή ταυτότητα.
Η πλαστότητα της ταυτότητας έγινε αντιληπτή με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί. Όπως είπε ο ίδιος την ταυτότητα Ρουμανία προμηθεύτηκε από άγνωστο άνδρα στην Αθήνα, έναντι 150 ευρώ.
πηγή: Cretalive
ολες οι ειδησεις
- Κρήτη: Οι κάμερες «πρόδωσαν» τον 30χρονο που επινόησε επίθεση εναντίον του
- Οι αρτοποιοί της Αθήνας καλούν σε κινητοποίηση και προτείνουν απεργία
- Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ: Έγινε έξαλλη με το γυμνό πόδι συνεπιβάτη σε αεροπλάνο και το ψέκασε με σπρέι – Το βίντεο που έγινε viral
- Ιράν: Προσχέδιο συμφωνίας με ΗΠΑ – Τι προβλέπει για τα Στενά του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr