Πολάκης: «Φέρνω λεφτά πίσω, στα ταμεία του κράτους!»
Κάλεσε τον Μακάριο Λαζαρίδη να παραιτηθεί άμεσα, λέγοντας ότι όσα ανέφερε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του ήταν παραδοχή παρανομίας.
Κάλεσε τον Μακάριο Λαζαρίδη να παραιτηθεί άμεσα, λέγοντας ότι όσα ανέφερε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του ήταν παραδοχή παρανομίας.
Τα εύσημα για την ενδεχόμενη επιστροφή από τον Μακάριο Λαζαρίδη μέρους των αποδοχών που είχε λάβει από το το υπουργείο Πολιτισμού διεκδικεί ο Παύλος Πολάκης. «Φέρνω λεφτά πίσω, στα ταμεία του κράτους!!!» έγραψε με σκωπτική διάθεση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον λογαριασμό του στο Facebook, υπενθυμίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η υπόθεση του πτυχίου του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκίνησε από τον ίδιο.
Με την ίδια ανάρτηση, ο Παύλος Πολάκης καλεί τον Μακάριο Λαζαρίδη να παραιτηθεί, λέγοντας ότι δεν αρκεί η ανακοίνωση πρόθεσης να επιστρέψει τα χρήματα. «Αυτή είναι παραδοχή παρανομίας», υποστήριξε για όσα έγραψε νωρίτερα ο υφυπουργός.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Νωρίτερα, ο Μακάριος Λαζαρίδης επιχείρησε να βάλει τέλος σε μια υπόθεση που κυριάρχησε τις τελευταίες ημέρες στην πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και στην κριτική που δέχτηκε για την πρόσφατη εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Με δήλωσή του, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ζήτησε τον πλήρη και έντοκο καταλογισμό οποιωνδήποτε αχρεωστήτως καταβληθέντων σε εκείνον ποσών, χωρίς ωστόσο να παραδεχτεί ότι τα έλαβε με δική του υπαιτιότητα. «Αν έπρεπε να διορισθώ ως ειδικός συνεργάτης και όχι ως ειδικός σύμβουλος, αυτό συνέβη χωρίς καμία δική μου παρέμβαση ή επιλογή», είπε.
ολες οι ειδησεις
- Μια δεκαετία γεμάτη από επιχειρηματικά success stories χάρη στο πρόγραμμα Forward
- To «κωλόσπιτο» του Ανδρουλάκη, ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας – Δείτε το βίντεο
- Μουντιάλ 2026: Στην Τουρκία η προετοιμασία της Εθνικής Ιράν
- Ζαχαράκη: Στα όριά του το σύστημα των Πανελλαδικών
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr