31 Οκτωβρίου 2017
Δημοσίευση: 12:10'
Τελευταία ενημέρωση: 23:12'

Προκαταρκτική εξέταση για τον μικρό Αμίρ που δεν του επέτρεψαν να κρατήσει τη σημαία

«Από αυτά που περιλαμβάνονται στις αναφορές, πρόεκυψε ότι θα πρέπει -και αυτό κάναμε ήδη σήμερα- να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση»

Δημοσίευση: 12:10’
Τελευταία ενημέρωση: 23:12’

«Από αυτά που περιλαμβάνονται στις αναφορές, πρόεκυψε ότι θα πρέπει -και αυτό κάναμε ήδη σήμερα- να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση»

Προκαταρκτική εξέταση για το τι συνέβη και δεν έγινε σεβαστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης για σημαιοφόρο στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στο 6ο δημοτικό σχολείο Δάφνης, διέταξε σήμερα, Τρίτη, το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γιώργος Αγγελόπουλος, όντως το αποτέλεσμα της κλήρωσης, που «έδειξε» τον 11 χρόνο Αμίρ από το Αφγανιστάν για σημαιοφόρο, δεν έγινε σεβαστό και χθες, Δευτέρα, έφτασαν στο υπουργείο οι σχετικές έγγραφες αναφορές για το περιστατικό.

«Από αυτά που περιλαμβάνονται στις αναφορές, πρόεκυψε ότι θα πρέπει -και αυτό κάναμε ήδη σήμερα- να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος.


TOP NEWS

uncached