«Πρώτα χιλιόμετρα»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδηγεί στον νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου – To βίντεο του πρωθυπουργού στα social media
Ο νέος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος στο παρελθόν θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, πλέον εντάσσεται στην Ολυμπία Οδό και προσφέρει μια ασφαλέστερη και ταχύτερη σύνδεση μεταξύ Αχαΐας και Ηλείας
Ο νέος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος στο παρελθόν θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, πλέον εντάσσεται στην Ολυμπία Οδό και προσφέρει μια ασφαλέστερη και ταχύτερη σύνδεση μεταξύ Αχαΐας και Ηλείας
Μετά τα επίσημα εγκαίνια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να ταξιδέψει προσωπικά στον νέο αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου, αναδεικνύοντας την ολοκλήρωση ενός από τα πιο καθυστερημένα έργα υποδομής της χώρας. Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος φαίνεται να οδηγεί στο νέο οδικό δίκτυο, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.
Ο νέος αυτοκινητόδρομος, ο οποίος στο παρελθόν θεωρούνταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, πλέον εντάσσεται στην Ολυμπία Οδό και προσφέρει μια ασφαλέστερη και ταχύτερη σύνδεση μεταξύ Αχαΐας και Ηλείας.
Με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, σύγχρονο διαχωριστικό στηθαίο και βελτιωμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά, το έργο αναβαθμίζει την καθημερινότητα των πολιτών.
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης
ολες οι ειδησεις
- Λειψυδρία και πλημμύρες στο επίκεντρο ημερίδας στο ΥΠΕΞ για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού
- Ντιέγκο Γκαρσία: Η «αποτυχημένη» πυραυλική επίθεση του Ιράν χτυπάει κόκκινο συναγερμό στο ΝΑΤΟ – «Λανθασμένες οι εκτιμήσεις για την εμβέλεια των ιρανικών πυραύλων»
- K-Pop Demon Hunters: Μετά τo Oscar και την επιτυχία της ταινίας έρχεται.. παγκόσμια περιοδεία – Οι διαπραγματεύσεις
- Ανάλυση Reuters: Ο Τραμπ χάνει τον πόλεμο με το Ιράν – Σε κρίσιμο «σταυροδρόμι» η Ουάσινγκτον, μεγάλη πίεση από ενέργεια, συμμάχους και κοινή γνώμη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr