Πρωτοβουλία για την «Αλλατίνη» από τον δήμο
Πρωτοβουλία για την εξεύρεση ουσιαστικής και βιώσιμης λύσης στο χρονίζον θέμα διαχείρισης των ακινήτων των Μύλων Αλλατίνη, αναλαμβάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Πρωτοβουλία για την εξεύρεση ουσιαστικής και βιώσιμης λύσης στο χρονίζον θέμα διαχείρισης των ακινήτων των Μύλων Αλλατίνη, αναλαμβάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Πρωτοβουλία για την εξεύρεση ουσιαστικής και βιώσιμης λύσης στο χρονίζον θέμα διαχείρισης των ακινήτων των Μύλων Αλλατίνη, αναλαμβάνει ο δήμος Θεσσαλονίκης. Μετά την ένταση και τις εσωτερικές διαμάχες που δημιουργήθηκαν στην πλειοψηφούσα παράταξη του δήμου όσον αφορά την εμπλοκή του αντιδημάρχου Οικονομικών Χασδάι Καπόν στην εταιρεία ανάπτυξης και αξιοποίησης του ακινήτου, αργά το βράδυ του Σαββάτου και μετά το πέρας της συνεδρίασης της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη», ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης εξέδωσε νέα ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι «ο δήμαρχος με επιστολή του προς το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα ζητήσει τη μεταφορά της ευθύνης αρμοδιότητας του τελικού σχεδίου στον δήμο Θεσσαλονίκης».
Πηγή: Αθήνα 9,84
ολες οι ειδησεις
- Ρούμπιο: Διαψεύδει παραίτηση από την κυβέρνηση Τραμπ – Τι λέει για το 2028
- Ντέιβ Γκρολ: «Έκλαιγα με λυγμούς» μετά την εμφάνιση με τους AC/DC
- Έρευνα: Η επαγγελματική έκθεση σε λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο συνδέεται με την εμφάνιση Σκλήρυνσης κατά Πλάκας
- ΕΟΤ: Θετικά μηνύματα από τη World Travel Market London 2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr