Πτωτικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Με ελαφρά υποχώρηση άρχισαν το πρωί οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης. Ο δείκτης DAX υποχώρησε στο άνοιγμα κατά 0,18% και διαμορφώθηκε στις 9.466,36 μονάδες.
Με ελαφρά υποχώρηση άρχισαν το πρωί οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Φραγκφούρτης. Ο δείκτης DAX υποχώρησε στο άνοιγμα κατά 0,18% και διαμορφώθηκε στις 9.466,36 μονάδες.
Με ελαφρά υποχώρηση άρχισαν σήμερα το πρωί οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX υποχώρησε στο άνοιγμα κατά 0,18% και διαμορφώθηκε στις 9.466,36 μονάδες.
Με ελαφρά υποχώρηση άρχισαν οι συναλλαγές και στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE–100 έχανε 1,70 μονάδα ή 0,03% στις πρώτες συναλλαγές σε σχέση με το κλείσιμο της Τετάρτης και διαμορφωνόταν στις 6.704,57 μονάδες.
Στο Παρίσι, το χρηματιστήριο άνοιξε επίσης με πολύ μικρή υποχώρηση. Ο δείκτης CAC40 έχανε στις 09:00 (τοπική ώρα, 10:00 ώρα Ελλάδας) 0,08 μονάδα, και διαμορφωνόταν στις 4.413,64 μονάδες. Χθες είχε σημειώσει άνοδο 1,25%.
ολες οι ειδησεις
- Αμβρακικός Κόλπος: Στο όριο το οικοσύστημα ενώ σχεδιάζεται επέκταση ιχθυοκαλλιεργειών από την κυβέρνηση
- Νίκος Μπάρκουλης: Η ρομαντική στιγμή με τη σύντροφό του μπροστά στον Λευκό Πύργο
- Πετρέλαιο θέρμανσης: «Καίνε» οι τιμές, παγώνουν οι παραγγελίες (Βίντεο)
- Φινλανδία: Υπό αστυνομική έρευνα η Google για παραβίαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr