Ένα ολόκληρο χωριό στο οποίο πια δεν κατοικεί κανείς, είναι προς πώληση.
Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο facabook, η σελίδα, «Δια-SOS-τε τη Μεσαρά», το συγκεκριμένο χωριό, δεν κατοικείται εδώ και χρόνια, οπότε και μία Αθηναϊκή εταιρεία, είναι σε συζητήσεις προκειμένου να προχωρήσει στην εξαγορά του. Η εταιρεία, επιθυμεί να το μετατρέψει σε παραδοσιακό τουριστικό οικισμό.
Πάντως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μέχρι στιγμής το όνομα του χωριού δεν έχει γίνει γνωστό, αναμένεται όμως να ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθούν οι διαβουλεύσεις.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost.
Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ολες οι ειδησεις
- Ζήσης Μούσιος για Αντωνά: «Μίνι είναι αυτό; Αν πειράζετε έναν, πειράζετε τρεις» – Η απάντηση στη Ζήνα Κουτσελίνη
- Κιμ Καρντάσιαν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον οισοφάγο – «Έχει κάποιες ανωμαλίες, είναι το ίδιο πράγμα που είχε ο πατέρας μου»
- Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήμασταν φιλαράκια, όχι σαν αυτούς που εμφανίστηκαν μετά τον θάνατό του»
- Το σόι σου: Η Μπέλα συμμετέχει σε παράσταση με παλιό φλερτ – Spoiler για τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του Alpha
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr