Πυρκαγιά σε υπόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα – Δυο άτομα στο νοσοκομείο
Πυρκαγιά ξέσπασε σε υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Ρόδου στην Αθήνα, με προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από την πολυκατοικία.
Πυρκαγιά ξέσπασε σε υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Ρόδου στην Αθήνα, με προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από την πολυκατοικία.
Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ρόδου, στην Αθήνα.
Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 06:15, κινητοποιώντας ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, ενώ στη μάχη με τις φλόγες έχει διατεθεί και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Ρόδου στην Αθήνα. Κινητοποιήθηκαν 15 #πυροσβέστες με 4 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 30, 2026
Προληπτική απομάκρυνση των ενοίκων
Επειδή η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας, οι πυροσβεστικές δυνάμεις προχώρησαν σε προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από τους παρακείμενους ορόφους, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος από τους καπνούς ή πιθανή επέκταση της πυρκαγιάς.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τραυματισμούς.
Για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αθηνών.
ολες οι ειδησεις
- Η Eurovision ανεβαίνει Θεσσαλονίκη: Εκεί θα επιλεγεί η ελληνική συμμετοχή για το 2027
- Νέο ορόσημο για το Perseverance στον Άρη με ρεκόρ διαδρομής και ευρήματα για κατοικησιμότητα
- Λαζόπουλος: Καλή επιλογή ο Σαμαράς – Δεν πέτυχε το rebranding Τσίπρα (Βίντεο)
- Χίλαρι Σουάνκ: «Πώς τολμάς; Είσαι πολύ μεγάλη» – Η κριτική που δέχεται για την εγκυμοσύνη της στα 52
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr