Πυροσβέστες πήγαν να σβήσουν την φωτιά σε ένα σπίτι και βρήκαν έναν κροκόδειλο!
Τεράστιος κροκόδειλος βρέθηκε ζωντανός έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι όπου ζούσε ως κατοικίδιο στη βόρεια Αυστραλία.
Τεράστιος κροκόδειλος βρέθηκε ζωντανός έπειτα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι όπου ζούσε ως κατοικίδιο στη βόρεια Αυστραλία.
Μπροστά σε έναν ασυνήθιστο ένοικο, έναν τεράστιο κροκόδειλο, βρέθηκαν οι πυροσβέστες που κλήθηκαν σε κατοικία στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, η οποία είχε παραδοθεί στις φλόγες.
Αφού κατέσβεσαν τη φωτιά και ολοκλήρωσαν την έρευνά τους, οι πυροσβέστες εντόπισαν, σε ένα αυτοσχέδιο κλουβί στο πίσω μέρος της κατοικίας, ζωντανό τον Άλμπερτ, έναν κροκόδειλο μήκους τεσσάρων μέτρων και ηλικίας 70 ετών, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, που ζούσε ως κατοικίδιο στο σπίτι.
Η ιδιοκτήτρια του Άλμπερτ Έλεν Χαρίτος δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς και δεν μπόρεσε να ειδοποιήσει τις αρχές για την ύπαρξη του κροκοδείλου.
Ο πυροσβέστης Μπιλ Γκλίσον δήλωσε ότι η παρουσία του τεράστιου ερπετού αποτέλεσε πραγματική έκπληξη για τους διασώστες, αλλά δεν επηρέασε την όλη επιχείρηση. Ο Τομ Νίκολς, επικεφαλής της υπηρεσίας Πάρκων και Άγριων Ζώων της περιοχής, εξέτασε τον Άλμπερτ και δήλωσε ότι είναι σε «πολύ καλή κατάσταση» δεδομένης της καταστροφής που υπέστη το σπίτι.
Η Χαρίτος ζει στην περιοχή για περισσότερα από 40 χρόνια και κληρονόμησε τον κροκόδειλο – μαζί με τις απαραίτητες άδειες κατοχής – από τον πατέρα της Τζορτζ, που ήταν κυνηγός κροκοδείλων και βρήκε τον Άλμπερτ σε ένα κοντινό ποτάμι το 1958.
ολες οι ειδησεις
- Με την Anek Lines η κρητική φιλοξενία ξεκινάει εν πλω
- Ο καιρός της Παρασκευής: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα
- Χειροπέδες σε 50χρονο οδηγό ταξί για υπερβολικό κόμιστρο και παραποίηση ταξίμετρου στην Αθήνα (Βίντεο)
- Επιδημία για την Ευρώπη των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr