Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες
Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά και βόρεια της χώρας, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές κατά τόπους. Βελτίωση του καιρού από την Κυριακή.
Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά και βόρεια της χώρας, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές κατά τόπους. Βελτίωση του καιρού από την Κυριακή.
Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα ανατολικά και βόρεια της χώρας, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένονται βροχές κατά τόπους. Βελτίωση του καιρού από την Κυριακή.
Την Παρασκευή, στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας.
Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα νοτιοδυτικά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι-βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση.
Το Σάββατο στα δυτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νοτιοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με πιθανότητα για τοπικές βροχές σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Κρήτη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ο καιρός θα βελτιωθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες, ωστόσο θα υπάρξει γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ανατολικά.
Πηγή: in.gr
ολες οι ειδησεις
- Η ώρα της Κάσου: Το γαλλικό πλοίο, η Τουρκία και το μεγάλο τεστ των ελληνικών «κόκκινων γραμμών» – Αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη των ερευνών του καλωδίου Ελλάδας–Κύπρου
- Διπλή στρατηγική Μητσοτάκη: Επιχείρηση συσπείρωσης στη Μεσσηνία του Σαμαρά και πίεση στο ΠΑΣΟΚ – Τα 285 «ναι» του ΠΑΣΟΚ για τα funds και η κυβερνητική επίθεση για αντιφάσεις
- Τραμπ: «Ιστορικό μνημείο» το Οβάλ Γραφείο – Δικαστικό μπλόκο στην αψίδα που σχεδιάζει
- «Λες σκ@τά, θα σε κάνω να τα φας» – Ανάγκασε τον σύζυγό της να φάει περιττώματα επειδή δεν την υπερασπίστηκε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr