Ραμόνα Βλαντή: «Δεν θέλω να δω τη Μπέττυ Μαγγίρα στο Shopping Star – Δεν είναι σχετική με τη μόδα»
Δεν είναι σχετική με τη μόδα, λέει η πρώην νικήτρια του My Style Rocks.
Δεν είναι σχετική με τη μόδα, λέει η πρώην νικήτρια του My Style Rocks.
Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Ραμόνα Βλαντή το βράδυ της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου που βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση.
Η fashion expert και πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η φημολογούμενη παρουσία της Μπέττυς Μαγγίρα στο Shopping Star.
Στην αρχή, η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε το θέμα των αρωμάτων και δήλωσε: «Δεν βάζουμε χειμωνιάτικα βαριά αρώματα. Σεβόμαστε τους γύρω μας. Ανακατεύομαι. Υποφέρω», αναφερόμενη στο γεγονός ότι το event που ήταν καλεσμένη αφορούσε αρώματα, προσφέροντας τη δική της αισθητική προσέγγιση.
Όταν ενημερώθηκε για την είδηση που θέλει τη Μπέττυ Μαγγίρα να αναλαμβάνει το Shopping Star, η Ραμόνα Βλαντή απάντησε: «Δεν θέλω να δω τη Μπέττυ Μαγγίρα. Δεν είναι σχετική με τη μόδα. Θέλω να τη δω στο θέατρο». Οι δηλώσεις της αναδεικνύουν την αυστηρή της άποψη για το θέμα της μόδας και της τηλεοπτικής παρουσίας.
ολες οι ειδησεις
- Κιμ Γιονγκ Ουν: Η 13χρονη κόρη του οδηγεί άρμα μάχης και προετοιμάζεται για τη διαδοχή
- ΟΑΚΑ: Στη φυλακή οπαδοί του Παναθηναϊκού και υπάλληλοι που άνοιξαν παράνομα τα τουρνικέ
- Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες μουσουλμάνοι γιόρτασαν τη Λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού
- Πάτρα: Ανήλικοι έκλεψαν ταξί εν κινήσει
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr