Ρεπούση: Επίσημη θέση της ΔΗΜΑΡ όσα είπα για τα θρησκευτικά
Εμμένει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην άποψή της –η οποία, όπως δήλωσε, είναι και άποψη του κόμματός της- ότι «τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο».
Εμμένει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην άποψή της –η οποία, όπως δήλωσε, είναι και άποψη του κόμματός της- ότι «τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο».
Εμμένει η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην άποψή της ότι «τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο».
Σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ, η Μαρία Ρεπούση, διευκρίνισε ότι πεποίθηση της ΔΗΜΑΡ είναι ο εκσυγχρονισμός του Λυκείου. «Σε ένα σύγχρονο Λύκειο. Θέλουμε η σύγχρονη εκπαίδευση να είναι μοχλός για την ανάπτυξη της χώρας. Επομένως το μάθημα της θρησκιολογίας θα ήταν καταλληλότερο».
ολες οι ειδησεις
- 20 Μαΐου 1941 – Μάχη της Κρήτης: Η ημέρα που η μεγαλόνησος έγινε σύμβολο αντίστασης σε όλη την Ευρώπη
- Καιρός της Τετάρτης: Βροχές στα βόρεια, ισχυροί άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας
- Disney+: Θα μεταδώσει ζωντανά τα Φεστιβάλ Bonnaroo, Lollapalooza και Austin City Limits
- Σύλληψη 45χρονης για έκθεση ανηλίκου – Είχε αφήσει μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr