24 Νοεμβρίου 2022
Δημοσίευση15:16

Ρόδος: Προφυλακιστέα η 45χρονη οικιακή βοηθός «serial killer» – Ομολόγησε τις δολοφονίες

Η οικιακή βοηθός υποστήριξε ότι τέλεσε τα εγκλήματα που ομολόγησε γιατί είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε.

Δημοσίευση 15:16’
rodos 2

Η οικιακή βοηθός υποστήριξε ότι τέλεσε τα εγκλήματα που ομολόγησε γιατί είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε.

Την προφυλάκιση της 45χρονης οικιακής βοηθού – serial killer αποφάσισαν ομόφωνα ανακριτής κι αντιεισαγγελέας στη Ρόδο.

H 45χρονη οικιακή βοηθός ομολόγησε την δολοφονία 4 ατόμων που φρόντιζε και την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της σε ηλικία ενός έτους.

Η 45χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική για την δολοφονία της 75χρονης κατάκοιτης και μη αυτοεξυπηρετούμενης Φλώρας Καζέλλη στην οικία της στις Καλυθιές, προέβαλε τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοφρένειας.

Παρότι υπέβαλε στοιχεία από προηγούμενες ιατρικές γνωματεύσεις κι από τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρικά ιδρύματα, διατάχθηκε η προσωρινή της κράτηση. Σημειώνεται ότι είχε υποβληθεί αίτημα για τη διενέργεια ιατρικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που δεν έχει ικανοποιηθεί ακόμη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μεταχθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού και εκεί θα διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη.

Η οικιακή βοηθός υποστήριξε ότι τέλεσε τα εγκλήματα που ομολόγησε γιατί είχε διακόψει την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβανε διότι της προκαλούσε καταστολή και αδυναμία να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της ως οικιακής βοηθού.

πηγή φωτογραφίας rodiaki.gr


σχετικα αρθρα