Ρούλα Πισπιρίγκου: Μεταφέρθηκε στις φυλακές Θήβας (Βίντεο)
Αιφνιδιαστική μεταγωγή της Πισπιρίγκου.
Αιφνιδιαστική μεταγωγή της Πισπιρίγκου.
Η καταδικασμένη Ρούλα Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, μεταφέρθηκε χθες από τις Φυλακές Κορυδαλλού, στο σωφρονιστικό κατάστημα της Θήβας.
Η Βάσω Πανταζή, συνήγορος υπεράσπισης της 36χρονης που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για τους θανάτους των τριών παιδιών της, της Μαλένας, Ιριδας και Τζωρτζίνας, κατήγγειλε πως η μεταφορά της έγινε, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση και, μάλιστα, δεν της επετράπη να πάρει από το κελί της τα προσωπικά της αντικείμενα.
Ανέφερε, μάλιστα, ότι «ο λόγος που δεν έπρεπε να γίνει η μεταγωγή της σε άλλες φυλακές είναι για να έχει πρόσβαση σε δομές υγείας, καθώς πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα» για το οποίο «πρέπει να κάνει μία φορά την εβδομάδα ενέσιμη θεραπεία».
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», η Ρούλα Πισπιρίγκου, αμέσως μετά την καταδίκη για την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ιριδα, επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές τη Θήβας, ωστόσο το γεγονός πως σε λιγότερο από έναν μήνα -αρχές Μαΐου- θα άρχιζε η δίκη στο Εφετείο για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας «πάγωσε» τη μεταφορά της. Η εκδικάση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου του 2026.
Δείτε το βίντεο:
ολες οι ειδησεις
- Αποκαρδιωτικά τα στοιχεία της Eurostat: Τελευταία ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ στην αγοραστική δύναμη η Ελλάδα
- Ο παγκόσμιος Έλληνας
- Σφοδρή σύγκρουση για τις δηλώσεις Αποστολάκη – «Αντιδημοκρατική τοποθέτηση» λέει η Σδούκου
- Η δική μου Μαρινέλλα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr