Σάλπαραν προς την κορυφή του box office οι “Πειρατές”
Το πλοίο του Τζακ Σπάροου σάλπαρε για την πρώτη θέση του αμερικανικού box-office, αφού η τέταρτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής είχε εισπράξεις, το τριήμερο Παρασκευή με Κυριακή, 90,1 εκατομμύρια δολάρια.
Το πλοίο του Τζακ Σπάροου σάλπαρε για την πρώτη θέση του αμερικανικού box-office, αφού η τέταρτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής είχε εισπράξεις, το τριήμερο Παρασκευή με Κυριακή, 90,1 εκατομμύρια δολάρια.
Το πλοίο του Τζακ Σπάροου σάλπαρε για την πρώτη θέση του αμερικανικού box-office, αφού η τέταρτη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής είχε εισπράξεις, το τριήμερο Παρασκευή με Κυριακή, 90,1 εκατομμύρια δολάρια. Πρωταγωνιστές της νέας ταινίας με τίτλο Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Αγνωστα Νερά) είναι φυσικά ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζέφρι Ρας (πειρατής Μπαρμπαρόσα) αλλά αυτήν την φορά τους πλαισιώνουν η Πενέλοπε Κρουζ και ο Ιαν Μασέιν και όλοι μαζί αναζητούν την πηγή της αιώνιας νεότητας.
Στη δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά η ταινία “Bridesmaids” και ακολουθούν η ταινία των υπερηρώων “Thor“, το “Fast Five” και η τριαδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων “Rio“.
Τέλος, η νέα ταινία του Γούντι Αλεν, με εξαιρετικές κριτικές και θερμή υποδοχή στις Κάννες, είναι ανάμεσα στις 12 με τις υψηλότερες εισπράξεις, με 579.000 δολάρια.
ολες οι ειδησεις
- Κρήτη: Οι κάμερες «πρόδωσαν» τον 30χρονο που επινόησε επίθεση εναντίον του
- Οι αρτοποιοί της Αθήνας καλούν σε κινητοποίηση και προτείνουν απεργία
- Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ: Έγινε έξαλλη με το γυμνό πόδι συνεπιβάτη σε αεροπλάνο και το ψέκασε με σπρέι – Το βίντεο που έγινε viral
- Ιράν: Προσχέδιο συμφωνίας με ΗΠΑ – Τι προβλέπει για τα Στενά του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr