4 Σεπτεμβρίου 2017
Δημοσίευση: 10:27'
Τελευταία ενημέρωση: 08:40'

Σε διάταξη… μάχης οι βουλευτές της ΝΔ – Η συμβολική κίνηση τους

Σε διάταξη… μάχης ήταν οι βουλευτές της ΝΔ από όλες τις περιφέρειες της Θεσσαλονίκης κατά τη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς

Δημοσίευση: 10:27’
Τελευταία ενημέρωση: 08:40’

Σε διάταξη… μάχης ήταν οι βουλευτές της ΝΔ από όλες τις περιφέρειες της Θεσσαλονίκης κατά τη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς

Σε διάταξη… μάχης ήταν οι βουλευτές της ΝΔ από όλες τις περιφέρειες της Θεσσαλονίκης κατά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας.

Τα «γαλάζια» στελέχη δεν κάθισαν στο στρογγυλό τραπέζι μαζί με τους φορείς, όπως συνηθίζονταν μέχρι σήμερα, καθώς ο κ. Μητσοτάκης δεν ήθελε η συνάντηση να έχει κομματικό χαρακτήρα, αλλά να γίνει ουσιαστική συζήτηση.

Ωστόσο οι Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ραπτη, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιαδης και Γιώργος Βαγιωνάς παρακολούθησαν τη συζήτηση κρατώντας και οι ίδιοι σημειώσεις με τα προβλήματα που παρουσίασαν οι φορείς.

Π. Ρ.


TOP NEWS

uncached