Σε φθινοπωρινό φόντο…η Πρωτοχρονιά
Πρωτοχρονιά χωρίς χιόνια θα είναι η φετινή με τιην ΕΜΥ να προβλέπει πως ο εορτασμός του νέου χρόνου θα γίνει με συννεφιά και ασθενείς βροχές.
Πρωτοχρονιά χωρίς χιόνια θα είναι η φετινή με τιην ΕΜΥ να προβλέπει πως ο εορτασμός του νέου χρόνου θα γίνει με συννεφιά και ασθενείς βροχές.
Πρωτοχρονιά χωρίς χιόνια θα είναι η φετινή με τιην ΕΜΥ να προβλέπει πως ο εορτασμός του νέου χρόνου θα γίνει με συννεφιά και ασθενείς βροχές.
Ανάλογο θα είναι το σκηνικό του καιρού και στην πρώτη μέρα του νέου έτους, το Σάββατο, με τη συννεφιά να είναι κατά τόπους αυξημένη και τοπικές βροχές να πέφτουν στην ηπειρωτική χώρα ενώ δεν αποκλείεται και η εμφάνιση σποραδικών καταιγίδων.
Σήμερα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά στα δυτικά και νότια θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό αιγαίο 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά ασθενεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή
Ανήμερα τη Πρωτοχρονιά στη δυτική, κεντρική και νότια χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις νοτιότερες περιοχές όπου θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Χιονιά θα πέσουν στα ορεινά.
Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό αιγαίο βόρειοι 3 με 5 με σταδιακή εξασθένηση και στην υπόλοιπη χώρα νοτιοανατολικοί 3 με 5 και αργότερα στο ιόνιο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμες.
ολες οι ειδησεις
- Πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους δημοσιογράφους σε εμπόλεμες ζώνες
- Άδωνις Γεωργιάδης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον γιατρό Αντώνη Σαμαρά
- Σούπερ μάρκετ: Μείωση τιμής σε 994 προϊόντα για Νοέμβριο-Δεκέμβριο – Αναλυτικά η λίστα
- Διακοπή από το 2027 της στρατιωτικής βοήθειας στο Ισραήλ ανακοίνωσε ο Τραμπ, στο «παρά 1’» των εκλογών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr