Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη (εικόνες)
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη
Σε κλίμα βαθιά θλίψης συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες του από το Πρώτο Θέμα και προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και πλήθος κόσμου, είπαν το «ύστατο χαίρε» στον δημοσιογράφο και εκδότη Θέμο Αναστασιάδη. Η εξόδιος ακολουθία εψάλη το μεσημέρι στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Η οικογένεια του Θέμου Αναστασιάδη είχε απευθύνει παράκληση αντί στεφάνων όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας.
Τους επικήδειους εκφώνησαν ο θεράπων ιατρός του Αθανάσιος Παπανικολάου, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης, ο δημοσιογράφος του «Θέματος» Δημήτρης Παγαδάκης και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του «Πρώτους Θέματος» Φρίξος Δρακοντίδης.
Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Κηφισιάς. Στο τελευταίο αντίο ήταν παρόντες, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επίτροπος στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.
Θυμίζουμε πως ο Θέμος Αναστασιάδης έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στα 61 του χρόνια. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο.








ολες οι ειδησεις
- 10.000 ευρώ για να μην ερημώσει η Ελλάδα: Το κράτος ψάχνει κατοίκους για τα σύνορα – Χωριά χωρίς νέους, σχολεία χωρίς παιδιά και σπίτια χωρίς ανθρώπους
- Εξαρθρώθηκε σπείρα Τούρκων που διακινούσε κάνναβη στα Εξάρχεια
- Euroleague: Την 3η διαδοχική εντός έδρας νίκη αναζητά κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός
- Αγία Βαρβάρα: Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr