Σε παιδική ηλικία πασίγνωστος Έλληνας γόης εύχεται στην κούκλα μητέρα του
Στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του ευχήθηκε σήμερα ο πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός!
Στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του ευχήθηκε σήμερα ο πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός!
Στον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής του ευχήθηκε σήμερα ο πασίγνωστος κούκλος ηθοποιός!
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, που τα τελευταία χρόνια κάνει επιτυχημένη καριέρα στην Αμερική, φυσικά και δε θα μπορούσε να ξεχάσει τα γενέθλια της πολυαγαπημένης του μητέρας, Αγγελικής Στυλιανοπούλου.
Ο ζεν πρεμιέ πόσταρε στα social media φωτογραφία κοινή με τη μητέρα του, όταν ακόμη εκείνος ήταν παιδάκι. Εκεί φαίνεται πόσο κούκλα είναι η κυρία Αγγελική και πόσο νέα τον έφερε στον κόσμο!
Χρόνια πολλά στην πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή μου, τη ΜΗΤΕΡΑ μου!
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία πώς είναι σήμερα η μητέρα του Χρήστου Βασιλόπουλου, η οποία ποζάρει με τον ηθοποιό και τον μικρότερο αδελφό του, Φοίβο Ναούμη.
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παλεύει για την ζωή της – Μια προσευχή για την Γωγώ Μαστροκώστα
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr

