Σεντένο: Πρέπει να συμμετάσχει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε επίλυση τόσο αναφορικά με τη συμφωνία όσο και με το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο πρέπει να ολοκληρώσουμε τις επιμέρους εργασίες»
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε επίλυση τόσο αναφορικά με τη συμφωνία όσο και με το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο πρέπει να ολοκληρώσουμε τις επιμέρους εργασίες»
Η ελληνική κυβέρνηση και οι πιστωτές είναι πολύ κοντά σε λύση τόσο για τη συμφωνία όσο και για τα χρονοδιαγράμματα, τόνισε ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο, μιλώντας στο CNBC.
Ο κ. Σεντένο τόνισε ότι «βρισκόμαστε πολύ κοντά σε επίλυση τόσο αναφορικά με τη συμφωνία όσο και με το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο πρέπει να ολοκληρώσουμε τις επιμέρους εργασίες. Είναι σημαντικό το ΔΝΤ να συμμετέχει», ενώ πρόσθεσε:
«Εργαζόμαστε από κοινού προκειμένου να καταλήξουμε σε συμφωνία. Αυτό επιτυγχάνει το κύριο στόχο μας που είναι να ολοκληρωθεί το τρίτο πρόγραμμα με επιτυχία, με όλες τις μεταρρυθμίσεις να έχουν εφαρμοσθεί και σχεδιασθεί και η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να επιστρέψει στις αγορές»
ολες οι ειδησεις
- Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με όχημα: Εγκλωβίστηκε γυναίκα – Άμορφη μάζα σιδερικών το IX
- Τραγωδία στο Άργος Ορεστικό: 74χρονη βρέθηκε νεκρή κλειδωμένη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου
- Η Άνδρος «συστήνεται» δυναμικά στη βρετανική αγορά
- Που θα περάσουν οι Έλληνες το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr