Σέρρες: Συνελήφθη καθηγητής έπειτα από καταγγελία μαθήτριας για παρενόχληση
Ο καθηγητής τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στο Δικαστικό Μεγάρο Σερρών για κατάθεση στον εισαγγελέα.
Ο καθηγητής τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στο Δικαστικό Μεγάρο Σερρών για κατάθεση στον εισαγγελέα.
Στις Σέρρες έχει αναστατωθεί η εκπαιδευτική κοινότητα μετά τη σύλληψη ενός 62χρονου καθηγητή από λύκειο της πόλης των Σερρών με την κατηγορία κατάχρησης ανηλίκου.
Είχε προηγηθεί καταγγελία της 17χρονης μαθήτριας σύμφωνα με την οποία ο καθηγητής την κάλεσε στην τάξη, όταν αυτή ήταν άδεια και ξεκίνησε να την θωπεύει σε σημεία του σώματος!
Η 17χρονη σοκαρισμένη αποχώρησε από το σχολείο, είπε στην οικογένεια της τα όσα συνέβησαν και μεταβήκανε στην Αστυνομία όπου έκαναν καταγγελία.
Αρχικά στην αστυνομία έδωσε κατάθεση η μητέρα της 17χρονης και στη συνέχεια η μαθήτρια παρουσία παιδοψυχολόγου.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Ανακρίτρια Σερρών και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 62χρονου, ο οποίος κρατείται στο τμήμα μεταγωγών της Αστυνομικής διεύθυνσης Σερρών.
Ο καθηγητής όπως αναφέρει η ΕΡΤ τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στο Δικαστικό Μεγάρο Σερρών για κατάθεση στον εισαγγελέα.
ολες οι ειδησεις
- Στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος διαγράφει τον Πολάκη, αλλά εκείνος δηλώνει «παρών» στα όργανα
- Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά»
- «Αγριεύει» ο καιρός: Καταιγίδες έως τέλος Μαΐου – Η πρόβλεψη του Θ. Κολυδά
- H Κάτια ήταν ένα πολύ τυχερό κορίτσι
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr