Την ψαριά της χρονιάς έκανε ένας ψαράς στη Σίφνο, ο οποίος έπιασε δύο «βλάχους», οι οποίοι ζύγιζαν 75 και 30 κιλά ο καθένας!
Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, ο Αντώνης Αθυμαρίτης έχει απο μικρό παιδί το μικρόβιο του ψαρέματος και αυτή την φορά η τύχη του χαμογέλασε καθώς επέστρεψε στη Σίφνο με δύο τεράστια ψάρια!
Όλοι οι φίλοι του ψαρέματος, γνωρίζουν καλά, ότι το σημαντικότερο “εργαλείο” στο να πιάσεις ψάρια είναι το “καλό δόλωμα”. Βέβαια, είναι πολύ υποκειμενικός ο όρος “καλό δόλωμα”, διότι πλέον υπάρχει μια “σειρά” προϋποθέσεων για να μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ένα δόλωμα “καλό” ή “κακό”. Σύμφωνα λοιπόν με το ψαρά, το δόλωμα… ήταν κολιός, άλλωστε αποδείχτηκε πόσο καλό δόλωμα ήταν εις διπλούν!
Πραγματικά o ψαράς ήρθε για να καταρρίψει τα δεδομένα, καθώς μέχρι τώρα θεωρούταν ότι οι βλάχοι στις Ελληνικές θάλασσες δεν ξεπερνούν τα 70 κιλά. Ο βλάχος ζει σε μεγάλα θαλάσσια βάθη και έχει συγγένεια με το ροφό, ενώ ψαρεύεται δύσκολα γιατί είναι ψάρι δυνατό. Ο βλάχος πάντως, σε αντίθεση με τον ροφό που είναι πετρόψαρο, ζει μοναχικός και σε αμμώδεις βυθούς.
Πολλοί κάτοικοι έσπευσαν να δουν την ψαριά, ενώ ο Αντώνης καμάρωνε για το κατόρθωμά του!
Δείτε το βίντεο με την απίστευτη ψαριά:
ολες οι ειδησεις
- Προληπτικές αντικαρκινικές εξετάσεις, εθελοντική αιμοδοσία και προσέλκυση νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας Allwyn Care
- Στον αέρα το συμβόλαιο του Λιάγκα – Οι περικοπές στο μπάτζετ αυτοί που κόβονται την επόμενη χρονιά
- Metallica: Αδιανόητες ουρές από fans στην Τεχνόπολη για το pop up store (Βίντεο)
- «Σοβαρό σχέδιο» για τα πατίνια ζητάει η «Αθήνα Ψηλά»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
