Δημοσίευση: ’

Σκότωσε συγχωριανό του επειδή είχαν προσωπικές διαφορές

Πυροβόλησε και σκότωσε συγχωριανό του, επειδή είχαν προσωπικές διαφορές.

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Πυροβόλησε και σκότωσε συγχωριανό του, επειδή είχαν προσωπικές διαφορές.

Πυροβόλησε και σκότωσε συγχωριανό του, επειδή είχαν προσωπικές διαφορές. Η ανθρωποκτονία συνέβη χθες τις βραδινές ώρες στις Σάπες Ροδόπης, όταν μετά από λογομαχία ο 32χρονος δράστης, πολυβόλησε στο κεφάλι με το κυνηγητικό όπλο που κατείχε νόμιμα, τον 63χρονο συγχωριανό του.

Στη συνέχεια ο δράστης έκρυψε το όπλο στο σπίτι του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό του. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και τελικά λίγες ώρες αργότερα ο δράστης συνελήφθη κοντά στον οικισμό Ροδίτη Ροδόπης.

Ανακρινόμενος, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, καθώς και το σημείο που είχε κρύψει την καραμπίνα, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο 32χρονος, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ροδόπης.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.