Σόιμπλε: «Αργεί αλλά τα καταφέρνει η Ελλάδα»
Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα στέλνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα στέλνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα στέλνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Να μην ανησυχεί για τη συμπαράσταση των εταίρων η Ελλάδα, αν συνεχίσει στο δρόμο που συμφωνήθηκε, είναι το μήνυμα του Σόϊμπλε.
Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα»: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η χώρα έχει να κάνει πάρα πολλά που δεν είναι ούτε απλά ούτε ανώδυνα. Αλλά η ελληνική κυβέρνηση και οι έλληνες πολίτες αντιμετωπίζουν την πρόκληση. Και η υπόλοιπη ευρωζώνη βοηθά όσο μπορεί. Το αποτέλεσμα; Βλέπουμε ήδη τους πρώτους καρπούς! Αργά αλλά εμφανώς, η Ελλάδα πηγαίνει μπροστά»
Στη συνέντευξή του ο γερμανός υπουργός αναφέρθηκε στους πολίτες της Ελλάδας οι οποίοι υποφέρουν από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Οι απλοί άνθρωποι δεν είναι εκείνοι που προκάλεσαν τα προβλήματα της Ελλάδας. Σε πολλές χώρες που είναι σε πρόγραμμα, οι πολίτες υποφέρουν από παραλείψεις προηγούμενων κυβερνήσεων και των προηγούμενων πολιτικών τους ελίτ».
ολες οι ειδησεις
- Ζήσης Μούσιος για Αντωνά: «Μίνι είναι αυτό; Αν πειράζετε έναν, πειράζετε τρεις» – Η απάντηση στη Ζήνα Κουτσελίνη
- Κιμ Καρντάσιαν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον οισοφάγο – «Έχει κάποιες ανωμαλίες, είναι το ίδιο πράγμα που είχε ο πατέρας μου»
- Κριστίνα Αγκιλέρα: Πόζαρε γυμνή μέσα σε μπανιέρα και εντυπωσίασε με την αποκαλυπτική της ανάρτηση
- Σήμερα η μεγάλη γιορτή του Halloween: Παρελάσεις, μάγισσες, φωτισμένες κολοκύθες και τρόμος – Από το Μανχάταν στο Σάλεμ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr