Σοκ από περιστατικό κανιβαλισμού σε δρόμο του Μαϊάμι!
Ένας γυμνός άνδρας βρέθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα, να τρώει το πρόσωπο ενός άλλου γυμνού άνδρα. Ο άνδρας γρύλισε σε αστυνομικό, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά του.
Ένας γυμνός άνδρας βρέθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα, να τρώει το πρόσωπο ενός άλλου γυμνού άνδρα. Ο άνδρας γρύλισε σε αστυνομικό, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά του.
Ένας γυμνός άνδρας βρέθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα, να τρώει το πρόσωπο ενός άλλου γυμνού άνδρα. Ο άνδρας γρύλισε σε αστυνομικό, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός ζήτησε από τον άνδρα να απομακρυνθεί, αλλά όταν εκείνος συνέχισε να τρώει το θύμα του, τότε εκείνος άνοιξε πυρ, σκοτώνοντάς τον.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι η κατανάλωση ναρκωτικών ουσιών έχει σχέση με το συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου σε πολυσύχναστο δρόμο.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έλειπε περίπου το 75% του προσώπου του θύματος.
Ένας ποδηλάτης πέρασε από το σημείο, είδε τα αίματα και τον άνδρα. «Του είπα να φύγει» είπε ο Λάρι Βέγκα στο WSVN Fox 7. «Ο τύπος συνέχιζε να τρώει τον άλλο, σκίζοντας το δέρμα του» είπε ο ποδηλάτης.
Όταν ο αστυνομικός του είπε να απομακρυνθεί, ο δράστης γύρισε και μασώντας ακόμα ένα κομμάτι σάρκα, γρύλισε στον αστυνομικό.
Το θύμα φαίνεται ότι ήταν άστεγος. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Πηγή: in.gr
ολες οι ειδησεις
- Στον αέρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φάμελλος διαγράφει τον Πολάκη, αλλά εκείνος δηλώνει «παρών» στα όργανα
- Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα του: «Τον Σεπτέμβρη θα είναι αργά»
- Η Λεωφόρος των ονείρων του Παναθηναϊκού ρίχνει… μελαγχολική αυλαία μετά από 104 χρόνια (Βίντεο)
- Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ γιορτάζει σήμερα με «καλεσμένο» τον Ολυμπιακό στην φιέστα της, που θέλει βαθμούς
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr