6 Αυγούστου 2011
Δημοσίευση: 06:38'

Σοκ στην Κάρπαθο με τη δολοφονία 27χρονου

Κρεμασμένος με καλώδιο και τυλιγμένος με σεντόνι βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα στο χωριό Αρκάσα στην Κάρπαθο 27χρονος Πακιστανός.

Δημοσίευση: 06:38’
αρθρο-newpost

Κρεμασμένος με καλώδιο και τυλιγμένος με σεντόνι βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα στο χωριό Αρκάσα στην Κάρπαθο 27χρονος Πακιστανός.

Κρεμασμένος με καλώδιο και τυλιγμένος με σεντόνι βρέθηκε νεκρός χθες το απόγευμα στο χωριό Αρκάσα στην Κάρπαθο 27χρονος Πακιστανός. Την υπόθεση διερευνούν η τοπική αστυνομία και κλιμάκιο που μετέβη στο νησί από τη Ρόδο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για δολοφονία.

Όπως έγινε γνωστό, ο αλλοδαπός διέμενε στο χωριό της Καρπάθου, σε σπίτι που είχαν ενοικιάσει μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του, και εργαζόταν σε εστιατόριο της περιοχής. Χθες στις 3 το μεσημέρι επέστρεψαν στο σπίτι οι συγκάτοικοί του και αντίκρισαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού έναν μπόγο σεντονιού και γύρω λίμνη αίματος.

Αμέσως κλήθηκε στο σπίτι η αστυνομία, άνδρες της οποίας ξετύλιξαν το σεντόνι και βρήκαν τον 27χρονο δεμένο με καλώδιο στα χέρια και το λαιμό, ενώ έφερε χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.


TOP NEWS

uncached