8 Νοεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 12:00'

Σοκ στην Πάτρα: Καθηγητής ειδικού σχολείου συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Πατέρας 15χρονης τον κατήγγειλε ότι της έδειξε άσεμνες φωτογραφίες των παιδιών του – Κατασχέθηκαν υπολογιστές και σκληροί δίσκοι

Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης
Δημοσίευση: 12:00’
παιδική πορνογραφία
(Pexels/Soumil Kumar)
Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης

Πατέρας 15χρονης τον κατήγγειλε ότι της έδειξε άσεμνες φωτογραφίες των παιδιών του – Κατασχέθηκαν υπολογιστές και σκληροί δίσκοι

Οι αστυνομικές αρχές στην Πάτρα προχώρησαν στη σύλληψη ενός 40χρονου καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Tempo 24, ο συλληφθείς διδάσκει σε ειδικό σχολείο της πόλης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας μιας 15χρονης προχώρησε σε καταγγελία. Όπως ανέφερε, ο εκπαιδευτικός έδειξε στην κόρη του άσεμνες φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του (του ίδιου του καθηγητή), μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

Η κινητοποίηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ήταν άμεση. Οι αρχές κατέσχεσαν το κινητό του 40χρονου, όπου και εντόπισαν το επίμαχο υλικό. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του στην Κορινθία, κατά την οποία κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και σκληροί δίσκοι.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για πορνογραφία ανηλίκων και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα


TOP NEWS

uncached