5 Μαΐου 2025
Δημοσίευση: 17:00'
Τελευταία ενημέρωση: 18:01'

Σοβαρό τροχαίο στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου: Δυσχέρεια στην κυκλοφορία προς Κόρινθο

Κυκλοφοριακό χάος σημειώνεται αυτή την ώρα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Χαλυβουργικής.

Δημοσίευση: 17:00’
Τελευταία ενημέρωση: 18:01’

Κυκλοφοριακό χάος σημειώνεται αυτή την ώρα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Χαλυβουργικής.

Κυκλοφοριακό χάος σημειώνεται αυτή την ώρα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών–Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Χαλυβουργικής, εξαιτίας σύγκρουσης τριών Ι.Χ.Ε. οχημάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπάρχουν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς, ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις, καθώς τα οχήματα παραμένουν στο οδόστρωμα.

Κηφισός: Τροχαίο ατύχημα – Αναποδογύρισε ΙΧ – Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός

Στο σημείο βρίσκονται ήδη δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ γίνεται προσπάθεια για απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων και αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και –αν είναι δυνατόν– να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές.


TOP NEWS

uncached