Στα 2.000 το πλαφόν για την ατομική σύνταξη
Στα 2.000 ευρώ μπαίνει το πλαφόν για την ατομική σύνταξη, όπως προκύπτει από το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.
Στα 2.000 ευρώ μπαίνει το πλαφόν για την ατομική σύνταξη, όπως προκύπτει από το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή.
Στα 2.000 ευρώ μπαίνει το πλαφόν για την ατομική σύνταξη, όπως προκύπτει από το πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό που κατατέθηκε στη Βουλή.
Αρχικά προβλεπόταν το πλαφόν στα 2.300 ευρώ για την ατομική σύνταξη.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο άρθρο «μέχρι 31/12/2018 αναστέλλεται η καταβολή κάθε ατομικής μηνιαίας σύνταξης των προσώπων που είχαν ήδη καταστεί συνταξιούχοι μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος, κατά το μέρος που υπερβαίνει τις δύο χιλιάδες (2000 ) ευρώ».
Το πλαφόν για τις πολλαπλές συντάξεις ορίστηκε στα 3.000 ευρώ.
ολες οι ειδησεις
- Δολοφονία Άλκη: Ζητείται άμεσα κατάλληλη δικαστική αίθουσα ύστερα από παρέμβαση Εισαγγελέα
- Λιόλιος: Φοροαπαλλαγή 1,247 εκατ. ευρώ για τα Coffee Island και χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης
- Χάρτης των Γεύσεων 2026: Τριήμερη έκθεση με έμφαση στους επαγγελματίες
- Αντώνης Ρέμος: Εσπευσμένως στη ΓΑΔΑ και τα γραφεία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr