Σταμάτησε την απεργία πείνας ο Κώστας Σακκάς
Μόλις μία μέρα μετά την επιδείνωση της υγείας του
Μόλις μία μέρα μετά την επιδείνωση της υγείας του
Εγκρίθηκε η μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού του αναρχικού κρατούμενου, Κώστα Σακκά, ο οποίος πραγματοποιούσε απεργία πείνας τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο Κώστας Σακκάς είχε προχωρήσει από τις 16/12 σε απεργία πείνας διεκδικώντας να σπάσει «το καθεστώς εξαίρεσης που του είχε επιβληθεί» από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του, όπως επισήμανε ο ίδιος σε κείμενο του.
Μόλις μία μέρα μετά την επιδείνωση της υγείας του και την μεταφορά του σε νοσοκομείο εγκρίθηκε η μεταγωγή του από τις φυλακές Νιγρίτας στις φυλακές Κορυδαλλού και σταματά την απεργία πείνας, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση γνωστού ιστότοπου των αντιεξουσιαστών.
ολες οι ειδησεις
- Ζήσης Μούσιος για Αντωνά: «Μίνι είναι αυτό; Αν πειράζετε έναν, πειράζετε τρεις» – Η απάντηση στη Ζήνα Κουτσελίνη
- Κιμ Καρντάσιαν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον οισοφάγο – «Έχει κάποιες ανωμαλίες, είναι το ίδιο πράγμα που είχε ο πατέρας μου»
- Κριστίνα Αγκιλέρα: Πόζαρε γυμνή μέσα σε μπανιέρα και εντυπωσίασε με την αποκαλυπτική της ανάρτηση
- Σήμερα η μεγάλη γιορτή του Halloween: Παρελάσεις, μάγισσες, φωτισμένες κολοκύθες και τρόμος – Από το Μανχάταν στο Σάλεμ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr