Σταθεροποίηση στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Εικόνα σταθεροποίησης παρουσιάζει η αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Εικόνα σταθεροποίησης παρουσιάζει η αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Εικόνα σταθεροποίησης παρουσιάζει η αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
O Γενικός Δείκτης Τιμών διαμορφώνεται στις 672,48 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,04%, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 2,57 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,19%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,59%.
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες της Τεχνολογίας (+2,16%), των Προσωπικών Προϊόντων (+1,93%) και του Εμπορίου (+0,66%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες των Τραπεζών (-0,54%), των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,46%) και των Τηλεπικοινωνιών (-0,44%).
Ανοδικά κινούνται 21 μετοχές, 24 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.
ολες οι ειδησεις
- Υπάρχουν ήττες… που είναι καλύτερες από νίκες
- Η ξεχωριστή συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον φωτογράφο των ηγετών Platon για τη φωτογραφία, τον Πολιτισμό και την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Μουσείο Μπενάκη (Βίντεο)
- FT: Η Ρωσία συμφώνησε να προμηθεύσει το Ιράν με 90 εκτοξευτές APU-L
- 50 Cent: Τρόλαρε τον Diddy για τα 57α γενέθλιά του με φωτογραφία AI που τον δείχνει με γκρίζα μαλλιά
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr