Στέφανος Κασσελάκης: «Το Κίνημα Δημοκρατίας θα κατέβει στις εκλογές» – «Πάνω απ’ το πτώμα μου συνεργασία με τη ΝΔ»
Όσον αφορά την Μαρία Καρυστιανού, τόνισε πως δεν έχει συζητήσει πολιτικά μαζί της, μα συμφωνεί σε τρία κομβικά σημεία της επιχειρηματολογίας της, όπως η κατάργηση του περιβόητου Άρθρου 86
Όσον αφορά την Μαρία Καρυστιανού, τόνισε πως δεν έχει συζητήσει πολιτικά μαζί της, μα συμφωνεί σε τρία κομβικά σημεία της επιχειρηματολογίας της, όπως η κατάργηση του περιβόητου Άρθρου 86
Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «One Channel» και στην εκπομπή «One Talk» με παρουσιαστή τον Τάκη Χατζή παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε ερώτηση για το αν το Κίνημα Δημοκρατίας κατέβει στις επόμενες εκλογές, απάντησε πως θα κατέβει, μα καλό θα ήταν οι πολιτικοί να αναρωτηθούν αν συντρέχουν οι λόγοι για να είναι υποψήφιοι. «Σημασία έχει όμως να αποφασίσουμε τι θέλουμε να είμαστε. Η δική μου απόφαση θα είναι να σπάσουν τα λουκέτα στις τοπικές και να ωριμάσουμε».
Μάλιστα πρόσθεσε πως κάθε πολιτικός αρχηγός πρέπει να προβαίνει σε ενδοσκόπηση, κάτι που ελπίζει να συμβεί στο συνέδριο του κόμματος. Όσον αφορά την Μαρία Καρυστιανού, τόνισε πως δεν έχει συζητήσει πολιτικά μαζί της, μα συμφωνεί σε τρία κομβικά σημεία της επιχειρηματολογίας της, όπως η κατάργηση του περιβόητου Άρθρου 86. Μάλιστα έκανε λόγο για ευκαιρία του κόσμου να αλλάξει το μέλλον της χώρας, μιας η επόμενη βουλή θα είναι αναθεωρητική».
Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε επίσης ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ είναι σε πολλά σημεία του γενικόλογο, ενώ έκανε λόγο για ένα κόμμα που δεν θα τολμήσει να συγκρουστεί με τις τράπεζες. Μάλιστα, στηλίτευσε ένα 35% της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Σε ερώτηση του Τάκη Χατζή για ενδεχόμενη συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας υπήρξε λακωνικός και σαφής: «Πάνω απ’ το πτώμα μου».
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας εστίασε και στην πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς την χείριστη. Δεν δίστασε να αναφέρει πως αν και συνταγματικά δεν μπορεί, ο Τραμπ θα επιχειρήσει τρίτη θητεία, γεγονός που απαγορεύεται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ.
ολες οι ειδησεις
- Η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
- Τραγωδία στον Βόλο με δύο νεκρές γυναίκες- Φλόγες-παγίδα σε σπίτι: Μητέρα και κόρη κάηκαν ζωντανές – Μάχη ζωής για τον 40χρονο γιο (Βίντεο)
- Λίλι Άλεν: Το πορτρέτο του «West End Girl» κατακτά την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός στη Θεσσαλονίκη – Ευθύμης Λέκκας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά θέλει προσοχή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr