Στην Αδριανούπολη ξανά οι γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών
Αυτή είναι η τρίτη επίσκεψή τους στα παιδιά τους
Αυτή είναι η τρίτη επίσκεψή τους στα παιδιά τους
Οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που παραμένουν προφυλακισμένοι στην Τουρκία, θα μεταβούν σήμερα στην Αδριανούπολη.
Αυτή είναι η τρίτη επίσκεψή τους στα παιδιά τους που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης, χωρίς ακόμα να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.
Ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης και ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης είχαν χθες δεκάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς τους και το μόνο που ζήτησαν είναι περισσότερα βιβλία για να περνούν το χρόνο τους μέσα στο κελί τους.
Στη Θεσσαλονίκη μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, διαδηλωτές θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Αλεξάνδρου ζητώντας την απελευθέρωση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, που παραμένουν στις τουρκικές φυλακές για 23 μέρες.
Ο δήμος Γλυφάδας ετοιμάζει συναυλία συμπαράστασης για τα δυο παλικάρια.
ολες οι ειδησεις
- Δυσαρέσκεια για Μητσοτάκη, αντιπολιτευτική «Βαβέλ» και μάδημα της μαργαρίτας: Ανδρουλάκης ή Τσίπρας – Δείτε το βίντεο
- Όταν το πολιτικό προσωπικό δεν τηρεί τους νόμους τους οποίους το ίδιο θεσπίζει
- Eurovision 2026 Τελικός – Reaction: Αποτίμηση του τελικού και βασικά συμπεράσματα
- Prima ballerina
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr