Στη Γαλατασαράι ο Εμπουέ
Σπουδαία μεταγραφή για τη Γαλατασαράι, που απέκτησε τον Εμανουέλ Εμπουέ από την Άρσεναλ. Ο αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την “Τσιμ Μπομ” και το κόστος της μετακίνησής του ανήλθε στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Σπουδαία μεταγραφή για τη Γαλατασαράι, που απέκτησε τον Εμανουέλ Εμπουέ από την Άρσεναλ. Ο αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την “Τσιμ Μπομ” και το κόστος της μετακίνησής του ανήλθε στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Σπουδαία μεταγραφή για τη Γαλατασαράι, που απέκτησε τον Εμανουέλ Εμπουέ από την Άρσεναλ. Ο αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την “Τσιμ Μπομ” και το κόστος της μετακίνησής του ανήλθε στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 28χρονος Εμπουέ είχε εξαιρετική παρουσία στην Άρσεναλ, στην οποία ανήκε από τον Ιανουάριο του 2005. Βασικό στέλεχος της αμυντικής γραμμής της, η οποία το 2006 έγραψε το ρεκόρ των 10 συνεχόμενων αγώνων χωρίς να δεχθεί γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασε έως τον τελικό εκείνης της διοργάνωσης.
Ο Αφρικανός, ωστόσο, θα κάνει… διάλειμμα φέτος από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς η Γαλατασαράι προέρχεται από μία άθλια σεζόν, στην οποία κατέλαβε την όγδοη θέση, 36 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια, Φενερμπαχτσέ.
ολες οι ειδησεις
- Η εξαφάνιση του μοναχού Ιωσήφ στη Βουλή της Τουρκίας με πέντε ερωτήματα
- Ιορδανία: «Δεν θα εγκαταλείψουμε τη γη μας» δηλώνει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων για την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία με 7 νεκρούς (Βίντεο)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Οκτωβρίου
- Δίκη Άλκη Καμπανού: Διακοπή για τις 27 Νοεμβρίου – «Εκτίω ποινή ισόβια στον πόνο» δήλωσε η μητέρα του (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr