Στη Μήλο η κολεξιόν του οίκου Dior για το 2022
Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα είναι η κολεξιόν του οίκου Dior για το ’22.
Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα είναι η κολεξιόν του οίκου Dior για το ’22.
Στο βίντεο που μοιράστηκε στο instagram ο διάσημος οίκος, δείχνει τις ομορφιές της Μήλου. Η επικεφαλής της Dior, Μαρία Γ. Κιουρί, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα και την ιστορία του τόπου αφιερώνοντας την κολεξιόν στην χώρα μας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
View this post on Instagram
Το νησί έχει ενισχύσει τη διεθνή εικόνα του το τελευταίο διάστημα χάρη στις μεθοδικές κινήσεις εμπέδωσης της φήμης του και αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιας εμβέλειας προορισμό, τονίζει η εταιρία που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή του νησιού.
Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα και αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης. Κάποια κομμάτια, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες.
ολες οι ειδησεις
- Eurovision: Η νικήτρια Dara επέστρεψε στη Βουλγαρία και γνώρισε την πλήρη αποθέωση στο αεροδρόμιο
- ΑΕΚ: To «mission impossible» της φιέστας, το τρόπαιο που… εκλάπη και η εντυπωσιακή είσοδος του Μάριου Ηλιόπουλου
- Emily in Paris: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς στη Μύκονο
- ΣτΕ: Ανατροπή στις συντάξεις χηρείας – Μία εθνική σύνταξη για όλους τους συνταξιούχους
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr