Στην αγορά για 400 εκατ. ευρώ η Ελλάδα
Την ερχόμενη Τρίτη η τελευταία δημοπρασία εντόκων γραμματίων για το 2025.
Την ερχόμενη Τρίτη η τελευταία δημοπρασία εντόκων γραμματίων για το 2025.
Στην τελευταία δημοπρασία εντόκων γραμματίων για φέτος προχωρά την ερχόμενη Τρίτη 23 Δεκεμβρίου το ελληνικό δημόσιο. Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ανακοίνωσε ότι προχωρά σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ποσού 400 εκατομμυρίων ευρώ, λήξεως 26 Ιουνίου 2026.
Παράλληλα με τη δημοπρασία, το Ελληνικό Δημόσιο παρέχει τη δυνατότητα σε φυσικά πρόσωπα (ιδιώτες) να προμηθευτούν τους εν λόγω τίτλους, μέσω δημόσιας εγγραφής σε οποιαδήποτε Τράπεζα ή Χρηματιστηριακή εταιρία, με ανώτατο ποσό ονομαστικής αξίας για κάθε φυσικό πρόσωπο τα 15.000 Ευρώ. Η τιμή διάθεσης θα είναι η τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price).
Το συνολικό ποσό των τίτλων που θα διατεθούν μέσω αυτής της διαδικασίας θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας εγγραφής. Η περίοδος εγγραφής θα είναι από την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου έω ς και την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου.
ολες οι ειδησεις
- Πασχαλινή έξοδος των εκδρομέων σε πλήρη εξέλιξη: «Βουλιάζουν» τα λιμάνια της Αττικής – Κικίλιας: «Με ασφάλεια και τάξη θα ταξιδέψουμε και θα επιστρέψουμε»
- Μιρτσέα Λουτσέσκου: Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον πατέρα του Ραζβάν – Το «αντίο» από ομάδες στην Ελλάδα – Σαχτάρ και Γαλατασαράι
- Play Out: Σε Λάρισα και Σέρρες τα βλέμματα – Οι σημερινές αναμετρήσεις
- Στον Νιαγάρα η Λίλι Άλεν – Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr