Στην Ελλάδα τα έγγραφα για Σπαντάσιο
Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί ότι τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετεγγραφή του Σπαντάσιο είναι στην ΕΠΟ.
Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί ότι τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετεγγραφή του Σπαντάσιο είναι στην ΕΠΟ.
Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί ότι τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετεγγραφή του Σπαντάσιο είναι στην ΕΠΟ. Αν οι εν λόγω πληροφορίες είναι αληθινές, τότε αναμένεται ο ΠΑΟΚ να έχει ολοκληρώσει τη μετεγγραφή νωρίς το πρωί της Τρίτης (6/9).
Αυτό ήταν και το μοναδικό εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεραστεί για να τελειώσει το θέμα της δεύτερης μετεγγραφής φετινής μετεγγραφής του ΠΑΟΚ.
Το διεθνές πιστοποιητικό μεταγραφής του Βραζιλιάνου έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ και αυτό σημαίνει ότι από νωρίς το πρωί της Τρίτης (6/9) η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα έχει το δικαίωμα να ολοκληρώσει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.
Πηγή: woop.gr
ολες οι ειδησεις
- Η εξαφάνιση του μοναχού Ιωσήφ στη Βουλή της Τουρκίας με πέντε ερωτήματα
- Ιορδανία: «Δεν θα εγκαταλείψουμε τη γη μας» δηλώνει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων για την επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία με 7 νεκρούς (Βίντεο)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 26 έως 30 Οκτωβρίου
- Δίκη Άλκη Καμπανού: Διακοπή για τις 27 Νοεμβρίου – «Εκτίω ποινή ισόβια στον πόνο» δήλωσε η μητέρα του (Βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr