Στην Εθνική Πινακοθήκη κρατείται ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος – Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία της
Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι πρόκειται για κακούργημα, δηλαδή για διακεκριμένη φθορά, και όχι για πλημμέλημα, τότε δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία και ο βουλευτής της Νίκης θα συλληφθεί κανονικά.
Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι πρόκειται για κακούργημα, δηλαδή για διακεκριμένη φθορά, και όχι για πλημμέλημα, τότε δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία και ο βουλευτής της Νίκης θα συλληφθεί κανονικά.
Φρουρούμενος στην Εθνική Πινακοθήκη παραμένει ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος σήμερα το πρωί έσπασε προθήκες και εκθέματα, καθώς θεωρούσε πως ήταν βλάσφημα προς τον χριστιανισμό.
O βουλευτής της Νίκης κρατείται αυτή την ώρα από αστυνομικούς σε χώρο της Πινακοθήκης, καθώς η ΕΛΑΣ αναμένει οδηγίες από τον Εισαγγελέα για το αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διακεκριμένης φθοράς για να συλληφθεί.
Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι πρόκειται για κακούργημα, δηλαδή για διακεκριμένη φθορά, και όχι για πλημμέλημα, τότε δεν ισχύει η βουλευτική ασυλία και θα συλληφθεί κανονικά.
Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία της Εθνικής Πινακοθήκης
Με ανακοίνωσή της, η Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου πληροφορεί ότι η λειτουργία της «αναστέλλεται προσωρινά λόγω της επίθεσης σε έργα τέχνης από τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος “Νίκη”, Νικόλαο Παπαδόπουλο».
Όπως, δε, σημειώνεται, «θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση από την Εθνική Πινακοθήκη εντός της ημέρας».
ολες οι ειδησεις
- Τσίπρας: Κρίθηκε ή επιστρέφει με αξιώσεις; Το πολιτικό στοίχημα της επόμενης ημέρας
- Προκλητική επίθεση – Αυλωνίτης κατά δημοσιογράφων: «Υπάρχει σχέση εξάρτησης – Εξυπηρετούν τα αφεντικά τους»
- Μουντιάλ 2026: Δραματικές προκρίσεις για Τουρκία, Σουηδία, Βοσνία και Τσεχία – «Κηδεία» για Ιταλία (Βίντεο)
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει – Αντίστροφη μέτρηση, γράφει
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr