20 Ιουνίου 2021
Δημοσίευση: 15:26'
Τελευταία ενημέρωση: 08:32'

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας μεταφέρθηκε η Μαριέττα Γιαννάκου

Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε μεταφερθεί εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Δημοσίευση: 15:26’
Τελευταία ενημέρωση: 08:32’

Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε μεταφερθεί εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα από το νοσοκομείο του Ναυπλίου μεταφέρθηκε η Μαριέττα Γιαννάκου.

Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε μεταφερθεί εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, με την κ. Γιαννάκου επικοινώνησε σήμερα ο υπ. Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Κατά το argolikeseidhseis.gr, η κ. Γιαννάκου νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού στη Νοσηλευτική Μονάδα από το Σάββατο το βράδυ, παρουσίασε επιδείνωση της υγείας της και κρίθηκε αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς της, να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.


TOP NEWS

uncached