Στο Βελιγράδι τον Σεπτέμβριο ο Έντι Ράμα
Επίσκεψη στη Σερβία αναμένεται να πραγματοποιήσει τον επόμενο μήνα ο αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.
Επίσκεψη στη Σερβία αναμένεται να πραγματοποιήσει τον επόμενο μήνα ο αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.
Επίσκεψη στη Σερβία αναμένεται να πραγματοποιήσει τον επόμενο μήνα ο αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Danas του Βελιγραδίου, που επικαλείται πηγές από το επιτελείο του Έντι Ράμα, την πρόσκληση για επίσκεψη απηύθυνε στον Αλβανό πρωθυπουργό ο Σέρβος ομόλογός του Αλεξάνταρ Βούτσιτς και το μόνο που απομένει πλέον είναι ο καθορισμός της ημερομηνίας.
Η Danas γράφει ακόμη ότι ο Έντι Ράμα επρόκειτο να επισκεφθεί τη σερβική πρωτεύουσα πριν από έξι μήνες, αλλά η επίσκεψή του καθυστέρησε λόγω των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη Σερβία, τον περασμένο Μάρτιο.
Ο Έντι Ράμα θα είναι ο πρώτος Αλβανός πρωθυπουργός που επισκέπτεται τη Σερβία τα τελευταία 70 χρόνια. Ο τελευταίος πρωθυπουργός της Αλβανίας που επισκέφθηκε το Βελιγράδι ήταν ο Ενβέρ Χότζα, ο οποίος βρέθηκε το 1947 στη Σερβία (τότε Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία), προσκεκλημένος του Γιόσιπ Μπροζ Τίτο.
ολες οι ειδησεις
- Γιώργος Πατούλης: Η συγγνώμη στον γιο του για τις στιγμές που έλειπε
- Χανιά: Έφοδος σε απομονωμένο σπίτι αποκάλυψε κοκαΐνη και 15.500 €
- Χανιά: Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από 17χρονο του οικογενειακού της περιβάλλοντος
- Μητσοτάκης για τον 43ο Μαραθώνιο της Αθήνας: «Ακολουθώ την μπλε γραμμή» – Το βίντεο και οι ευχές στους δρομείς
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr